Wszystkich członków Stowarzyszenia Ochrony Sów zapraszamy na Walne Zebranie połączone z wyborem nowych władz które odbędzie się 5 grudnia 2015 roku o godzinie 16.00 w Rogowie na terenie Centrum Edukacji Przyrodniczo – Leśnej, ul. Leśna 5a. Walne Zebranie wpisane zostało w program Zjazdu Stowarzyszenia Ochrony Sów. Do dnia 10 listopada można nadsyłać zgłoszenia chęci uczestnictwa. Koszt udziału z pełnym wyżywieniem to około 250 zł. Pierwszeństwo z rezerwacji miejsc będą mieli członkowie stowarzyszenia. W najbliższym czasie zostaną podane tematy wystąpień podczas sesji referatowych. Wszelkie pytania i zgłoszenia można kierować na adres e-mail: conference@sowy.sos.pl.

Podziel się! Share!Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on Twitter

Płomykówki on-line

Przekaz on-line z kamer zainstalowanych przy stanowisku lęgowym płomykówki w  woj. lubuskim.
Dziękujemy firmie Kajakom za ogromny wkład w ten projekt. Bez Waszej wiedzy, zaangażowania oraz sprzętu, realizacja nie byłaby możliwa.

płomykówka kamera 1

płomykówka kamera 2

Atlas Sów Polski

atlas.sowy.sos.pl

Największa baza gromadząca obserwacje żywych i martwych sów oraz śladów ich obecności w Polsce. Zgłoś swoje obserwacje!

Partner BizneSowy

Zapoznaj się z regulaminem naszego programu partnerskiego.

Dołącz do nas już teraz

Twoje członkostwo i aktywność w Stowarzyszeniu pomoże zachować przyrodę, chronić populacje sów i szerzyć wiedzę o tych wspaniałych ptakach. Przyłącz się do nas.

Zostań członkiem SOS »